CH-3330EV Java

Зволожувач повітря CH-3330Ev Java
Объём резервуара:3,0 л
Увлажнение:330 мл/ч
Рекомендованная площадь помещения:30-50 м2
Рівень звукового тиску:24/30/40/52 dB
Потребление электроэнергии - холодный пар:12 Вт
Напряжение электропитания:100-240 В
Габариты:229х229х363 мм
Колір:Білий
Вес:2,3 кг
  • Технологія традиційного (холодного випару) NatureCloud виключає появу білого нальоту;
  • Великий резервуар 3 л;
  • Відносно велика продуктивність випаровування, як для зволожувачів традиційного типу 330 мл/ч;
  • Енергоефективний DC мотор вентилятора;
  • 4 режими роботи вентилятора (Low/Mid/High/Turbo);
  • Спеціальний дизайн грат виходу повітря, для рівномірного розподілу зволоженого повітря;
  • Інформативний дисплей відображає поточний рівень вологості у реальному часі;
  • 12 годинний таймер, з кроком 1 годину;
  • Можливість вибору яскравості підсвічування у нічному режимі;
  • Інтуїтивне сенсорне керування;
  • Автоматичний контроль рівня вологості;
  • Автоматичне вимкнення, при порожньому баку;
  • Зволожуючий фільтр виконаний з антибактеріального матеріалу;
  • Безшумна робота, для комфортного використання під час сну і відпочинку.

 

Традиційний зволожувач повітря CH-3330EV Java

 

Зволожувач повітря CH-3330EV

Традиційний зволожувач повітря CH-3330Ev Java

Необхідний рівень вологості  повітря - запорука хорошого самопочуття, красивої шкіри обличчя, а також полегшення симптомів респіраторних захворювань. Досягнути його вам допоможе зволожувач повітря, з традиційним методом зволоження, CH-3330Ev Java (холодне випаровування).

Зволожувач використовує технологію зволоження NatureCloud - енергоефективний вентилятор постійного струму проганяе повітря через унікальний зволожуючий фільтр, насичуючи повітря мікрочастинками води, ці частинки води настільки малі, що не здатні переносити бактерії та віруси, а, так само, мінерали кальцію і магнію які знаходяться у воді, і тому вони не залишають білий наліт на меблях. Фільтр виготовлений із спеціального антибактеріального матеріалу, що запобігає появі бактерій та грибків у піддоні. Розрахунковий термін служби цього фільтру - від шести до восьми місяців, але все залежить від якості води і інтенсивності роботи приладу а також якості повітря.

Принцип роботи наступний:

Якщо зняти верхню частину приладу, можна побачити вентилятор. На вентилятор встановлюється спеціальний зволожуючий фільтр (губка), у піддон заливається вода, і губка постійно підживлюється вологою з піддону, вентилятор обертається і постійно зволожує повітря яке проходить через губку, до слова це додаткове очищення повітря, тобто повітря заходить з нижньої частини зволожувача і вже зволожене і очищене виходить з верхньої.

Гратки виходу зволоженого повітря мають спеціальну форму, завдяки чому створюється спіральний ефект, і очищене та зволожене повітря поширюється усім приміщенням. Тому,  приміщення дуже швидко наповнюється прохолодним, чистим й вологим повітрям.

CH-3330Ev Java має найвищий коефіцієнт співвідношення енергоефективності до зволоження - потужність приладу усього 12 Вт, при інтенсивності випаровування в 330 мл/годину!

У зволожувачі реалізовано інтуїтивне керування і зрозумілу індикацію, завдяки програмованому гігростату, є можливість виставити бажаний рівень вологості у діапазоні від 40 до 75%.

Для більшого комфорту,  CH-3330Ev Java має 4 швидкості вентилятора (низька, середня, висока і турбо) а також автоматичний режим, при якому зволожувач, спираючись на свідчення гігрометра, мінятиме швидкість вентилятора і, відповідно, інтенсивність випаровування.

Ще однією особливістю цього приладу є можливість вибрати яскравість підсвічування або вимкнути її зовсім. Ну і, звичайно ж, таймер на вимкнення. Прилад оснащений 12-ти годинним таймером на вимкнення, з кроком у 1 годину. Отже,  для тих людей, які хочуть розв'язати проблему зі зволоженням повітря, у кого велика площа і є діти, CH-3330Ev Java - оптимальний варіант.

 

COOPER&HUNTER зволожувач повітря CH-3330Ev Java


Руководство по эксплуатации

 

* Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження.


Замовити зворотній дзвінок

Залишіть свій номер телефону та співробітник магазину зв'яжеться з вами.


График работы:
В будние
с 9:00 до 17:00
Суббота
с 9:00 до 14:00
Воскресение
выходной